Vad vi gör

cessna-citation-xls-1

Taxiflyg

Vi älskar att passa tider – de tider du bestämmer

Vart vill du resa och vilka är dina planer? När du anlitar oss bestämmer du själv när, varifrån och vart flygplanet ska flyga – vi ser till att det händer och att ni blir väl omhändertagna från början till slut.

Är taxiflyg något för er?
Med WaltAir planerar du för din egen unika resa; enkel, tur och retur eller en slinga med flera stopp. Hur mycket tid ni sparar beror till stor del på hur er agenda ser ut men möjligheterna är oändliga och effektiviteten i resandet är oslagbar.

Vi startar när du är redo, inte tvärtom som när du flyger reguljärt. Vårt flygplan blir din egen privatjet för dagen och tar dig till den flygplats du väljer. Får vi en adress kan du även överlåta till oss att ta reda på vilken flygplats som passar bäst för att göra din marktransport så kort som möjligt. Med oss slipper du check in, byten och långa timmar av väntan i trista avgångshallar.

Vi tar dig dit du ska och står redo att fortsätta resan när det passar dig. Väl ombord kan du sitta ostörd och ha en stunds välförtjänt avkoppling, eller på annat sätt förbereda dig för nästa möte.