Vårt företag

kontoret3_800px

Vilka vi är

WaltAir har erbjudit förstklassig flygcharter, frakt och ambulansflyg sedan 1994. Idag är vi det självklara valet för många såväl internationella flygmäklare, som för företag och privatkunder.

Enkelt uttryckt förflyttar vi passagerare och gods mellan de städer våra kunder vill och skapar därigenom effektivitet och tidsbesparingar. Vi fokuserar på fyra starka punkter som vi anser ligger till grund för kvalitativt resande: hög säkerhet, okomplicerad flexibilitet, service och tidseffektivitet.

Vårt namn och förhållande till Mr Walter H. Beech.
Alltsedan WaltAir grundades har hörnstenarna i vår flygplansflotta bestått av pålitliga och högkvalitativa Beechcraft-flygplan. Vår grundares förtroende och intresse för flygplanstillverkaren fick till och med genomslag i valet av företagsnamn i och med dess hänsyftning till Beecraft Induries grundare, Walter H. Beech. 2001 breddades vår flotta med den första jetmaskinen från Cessna.

Ett tillskott som uppskattades bland våra kunder, vartefter olika Cessna Citation-modeller varit ett naturligt inslag i vår verksamhet. Vi upplever att en flotta bestående av både jet- och turboprpopflygplan utgör ett vinnande koncept och vi har idag ett flertal kunder som aktivt drar nytta av att kunna använda den mest lämpliga flygplanstypen för aktuell resa.